Beställt tapet

Har ju glömt skriva att vi beställde ett par rullar tapet till hallen på ovanvåningen. Vi kunde inte riktigt enas, men till slut fick jag min vilja igenom. Hehe. Tapeten kommer från Boråstapeter, kollektionen heter Bohéme. Tror denna tapeten blir superfin till de gamla spegeldörrarna och panelen som ska bli vit.

/Rebecca

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför inte bara behålla allt det gamla om ni ändå ska ha gräsliga tapeter?

2010-09-28 @ 16:32:24
Postat av: Nanna

Vilken taskig kommentar ovanför mig! Tycker att den är super söt tapeten!! Det är väl tur att smaken är som baken o att alla hem är olika annars hade det inte funnits så mycket att välja på ju.

Ska bli superkul att se hur det har blivit när ni är klara! Glöm inte ta före efter bilder :)

2010-09-28 @ 21:54:31
URL: http://nannashem.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Ja, vad tror du själv Herr Anonym? Jag tror inte att vi har samma sinne för estetik helt enkelt. Kan det vara så enkelt? Vad hade du föreslagit för tapet om jag får fråga? Jag gissar på något "trendigt" (dvs det som svenne-banan sätter upp för att alla andra har det. Gärna svart-vitt...). Men svara gärna och slå hål på mina fördomar! ;)

2010-09-29 @ 12:01:41
URL: http://akadia.blogg.se/
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Vilken härligt gammeldags tapet du har valt. Håller med Nanna om den taskiga kommentaren! Undra varför de alltid är anonyma? Både fega och avundsjuka är min fördom.

2010-10-03 @ 14:25:32
URL: http://www.inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0